Goedgekeurde (!) doodnuchtere BWP hengst Concorde x Farao De Guldenboom x Codexco

Alure-N

 

Nu heeft Stal Doorstap iets heel aparts te koop: een werkelijk goedgekeurde dekhengst die bovendien mega fijn te rijden is, zowel hier als bij de vorige eigenaar!

 

Alure-N is de naam van deze tophengst met Alure. Je merkt trouwens totaal niet dat het een hengst is. Hij staat superbraaf op de poetsplaats (ook al was ie vreemd bij ons) naast merries en ook naast een merrie in een stal. Rijden ook gewoon prima tussen de merries. En dat komt omdat deze gentleman weet hoe het hoort. Je kunt rustig met hem aan een lijntje de merries laten dekken: hij is super voorzichtig en weet hoe het heueueuert...

 

Alure is gewoon een schat van een paard. Hartstikke lief en hier, zelfs tussen steeds wisselende paarden en pony's, superrustig. Alure heeft een top afstamming van Concorde x Farao De Guldenboom x Codexco x Welstar. Klik HIER voor zijn afstamming. Hij Is door het Anglo European Studbook opgenomen als goedgekeurde dekhengst. Zie HIER. De veulens kunnen in elk stamboek worden opgenomen bijvoorbeeld BWP, KWPN en Zangersheide. We kunnen 10 dekbewijzen van het BWP meeleveren. Alure heeft vorig jaar bij zijn vorige stal alle 14 merries met succes bevrucht.

 

Alure heeft een mooie maat van 1.70 m. Hij is 17,5 jaar oud, maar dat geef je hem echt niet. Hij kan grandioos bewegen en hij springt erg goed: hij wordt hier door een ZZ ruiter dressuurmatig gereden waar hij veel aanleg voor heeft: alle knoppen zitten erop. Hij is vrij van gebreken en goed verkeers,- en trailermak. Allure is zo braaf dat hij hier zelfs door beginnende ruiters gereden kan worden. Toch biedt hij uiteraard de gevorderde veel uitdaging. Bovenal zou hij graag een blijvend tehuisje vinden. En dat verdiend deze superlieve, erg vriendelijke, wijze, correcte heer dan ook.

 

Inclusief recent keuringsrapport inclusief bloedafname waarbij hij is goedgekeurd voor de sport, gekeurd door een erkende paardendierenarts, waardoor het paard direct door uw verzekeraar wordt opgenomen.  De gerenommeerd arts en een kenner vinden Alure nu nog steeds een fantastisch paard met ontzettend veel kwaliteit. Is pas naar de tandarts geweest. In bezit van een recent tandartsrapport.

 

Het reserveren van dit paardje is mogelijk, vraagt u even naar de mogelijkheden?