Prachtige, brave 10 jarige Allround Up to Date x Ahorn merrie, L geklasseerd

C'est La Vie

 

C'est La Vie is een prachtige KWPN merrie met een bijzonder nuchter karakter. Ze is geboren op 23 maart 2007 en ca. 1.70m. hoog. C'est La Vie is in bezit van een Super KWPN papier van Up to Date x Ahorn x Actueel x Pion, paspoort met chip, is netjes geënt en ontwormd.

 

Deze knappe dame is bij ons ontzettend braaf, zowel op stal, in de trailer, op straat, met rijden en in de omgang. Ze geniet van een lekkere poetsbeurt en geeft keurig haar voetjes. Ook met soortgenootjes kan ze hier super overweg, ze is sociaal.

 

La Vie heeft ook al parcours gesprongen en deed dit ontzéttend braaf. Zelfs met een onervaren ruiter op haar rug! Ze denkt keurig mee en is niet te gevoelig. Wat haar ook tot een leuk mannenpaard zou maken. Met rijden is ze van nature niet te voorwaarts, hier werken we aan, wat ze meewerkend oppakt. Ze heeft al dressuur en parcourservaring en ze is L geklasseerd. Ze springt makkelijk 1.10 tot nu toe.

 

Inclusief recent keuringsrapport inclusief bloedafname waarbij ze is goedgekeurd voor de sport, gekeurd door een erkende paardendierenarts, waardoor het paard direct door uw verzekeraar wordt opgenomen. Is onlangs naar de tandarts geweest.  

 

Het reserveren van dit paardje is mogelijk, vraagt u even naar de mogelijkheden?