Sprekende, gitzwarte, superlieve Friese Stamboekmerrie

Femke van 'Stepkens Hof'

 

Femke van 'Stepkens Hof' is een schitterende, pikzwarte Friese dame met veel uitstraling. Als veulen heeft ze een 2e premie behaald! Deze knappe dame is in bezit van een paspoort met chip en heeft een uitmuntend Stamboekpapier van Sjaard x Peke x Gaije x Herke.

 

Femke is geboren 18 mei 2001 en meet ca. 1.65m. Ze is geënt en ontwormd. Inclusief recent keuringsrapport inclusief bloedafname waarbij ze is goedgekeurd voor de sport, gekeurd door een erkende paardendierenarts, waardoor het paard direct door uw verzekeraar wordt opgenomen.

 

Deze zwarte schoonheid beschikt over 3 bijzonder ruime en correcte gangen. Dit in combinatie met haar fijne karakter en super papier lijkt ze ons ook aantrekkelijk om een veulentje mee te fokken. Ze vindt het hier leuk om te gaan rijden, dan is ze superbraaf en loopt lekker vlot door. Voorheen is ze vooral recreatief gereden en wij werken dressuurmatig met haar, wat ze gewillig oppakt.

 

Met haar gangwerk en looks zou ze volgens ons hoge ogen gooien in de dressuurring! Femke is hier zowel in de omgang, op straat, onder het zadel als in de trailer braaf en meewerkend. We zijn haar lekker aan het bijvoeren om haar wat voller te krijgen, hier geniet zij met volle teugen van :)  Is onlangs naar de tandarts geweest, inclusief recent tandartsrapport.

 

Het reserveren van dit paardje is mogelijk, vraagt u even naar de mogelijkheden?