Super Charmeur x United 6 jarige KWPN merrie te koop

Gida JR

 

De naam van dit pracht paard is Gida JR, genoemd naar haar oma Gida, een preferent prestatie merrie van Belisar uit ster van Onyx. Mama van Gida zelf is een stermerrie van United. Klik HIER voor het papier van Gida JR: Deze merrie is werkelijk fantastisch gefokt en haar fokker is dan ook een hele bekende. De gehele moederlijn barst van de predicaten.

 

Gida JR is geboren 08-07-2011 en ca. 1.73m hoog. Ze kan werkelijk geweldig ruim bewegen met veel tact, ruimte en gedragenheid. Ze heeft al een prachtig zwart veulen gehad van Floristan. Ze is bij de fokker zadelmak gemaakt en heeft zowel bij hen als bij ons nog geen stap verkeerd gezet. Je moet haar net als veel United paarden wel even in gedeelten aansingelen, maar daarna kunnen er hier zelfs minder gevorderde ruiters op haar. Natuurlijk is dit een prachtig paard om verder mee te komen voor een gevorderde.

 

Ze is bij de fokker ook altijd kerngezond geweest en is vrij van gebreken. In bezit van paspoort en chip, is geënt. Ze is bij ons goed verkeers,- en trailermak en erg lief in de omgang en op stal. Inclusief recent keuringsrapport inclusief bloedafname waarbij ze is goedgekeurd voor de sport, gekeurd door een erkende paardendierenarts, waardoor het paard direct door uw verzekeraar wordt opgenomen. Is röntgenologisch goedgekeurd bij de fokker.

 

Een paard waar je veel kanten mee uit kunt!

 

Het reserveren van dit paardje is mogelijk, vraagt u even naar de mogelijkheden?