8 jarige Aaron x Kennedy x Saros merrrie, veelzijdig, röntgen gekeurd

Kohani vt Ooievaarsnest

 

Deze talentvolle merrie die het onder de juiste, ervaren ruiter met geduld, ver kan schoppen, zoekt een lieve nieuwe baas. Kohani hebben we zelf uitgebracht in de wedstrijd sport.

 

Kohani vt Ooievaarsnest is de naam van deze correcte dame. Ze heeft een erg goede afstamming van Aaron (Florencio) x Kennedy x Saros x Pandoer. Kohani is geboren 28 mei 2010 en is correct geënt en gechipt. Ze is 1.64 m en is ingeschreven in het Belgische Warmbloed Paardenstamboek maar zo je weet is haar afstamming een top keuze van meerdere stamboeken.

 

Kohani is in België uitgebracht in het meter parcours springen. Op dat moment liep ze met de toenmalige ruiter dressuurmatig niet nageeflijk meer wat haar rug niet ten goede kwam. Wij brachten haar nu in Nederland uit in de dressuur, ze heeft een startpas en we zijn onlangs L 1 gestart. Ze heeft een gigantisch vermogen en kan enorm ruim en gedragen lopen. Haar galop is fenomenaal, maar zo groot gesprongen dat we daar nog aan trainen. Wanneer dit onder controle is en haar bespiering is toegenomen, gaat Kohani op het hoogste niveau nog heel hoge ogen gooien. Na 2 wedstrijden is ze eerste en tweede geworden in het L1 dressuur bij ons... 

Kohani heeft een dressuur gerichte ruiter nodig die haar regelmatig laag diep en rond rijdt en bijgezet longeert. 

Maar ook als eventing paard zou ze misschien erg goed kunnen dienen omdat ze op het wedstrijdterrein tot nu toe totaal niet bang, terughoudend of zenuwachtig is en veel vermogen heeft. Op stal en in de trailer is het hier een ontzettend vriendelijk, makkelijk en lief paard. Ze is onlangs röntgenologisch goedgekeurd voor de sport en in bezit van een tandartsrapport.


Kohani doet het bij ons momenteel werkelijk supergoed onder de ruiter!

 

Het reserveren van dit paardje is mogelijk, vraagt u even naar de mogelijkheden?