Lieve, mooie 3,5 jarige Zangersheide merrie, röntgen gekeurd

Mellissa Z

 

Mellissa Z, zo heet deze schoonheid. Ze heeft een intelligent koppie en wil graag met je werken. Deze knappe dame heeft 3 bijzonder ruime, correcte gangen. Dat kan ook haast niet anders met zo'n geweldig papier, ze is namelijk een nakomeling van Marrast xx x Hronet Rose x Fuego du Prelet x Galoubet A!

 

Mellissa is geboren 13 mei 2014 en in bezit van een Zangersheide stamboek paspoort met chip, is netjes geënt en ontwormd. Inclusief zeer recent keuringsrapport inclusief bloedafname waarbij ze is goedgekeurd voor de sport, gekeurd door een erkende paardendierenarts. Eveneens is ze recent röntgenologisch gekeurd met 20 foto's.

 

Ze meet ca. 1.65 en is hier werkelijk super meewerkend, zowel in de omgang, op stal, op straat en op de trailer. We zijn begonnen haar in te rijden, wat ze ook echt onwijs braaf en meewerkend oppakt. Ze liet ons zo opstappen alsof het de normaalste zaak van de wereld is :) Mellissa laat een goede sprong zien, zoals je ziet op het filmpje, maar we vinden haar zeker ruim genoeg voor de dressuur. Ons inziens is ze ook braaf genoeg voor de recreatie.

 

Haar prijs vordert naarmate ze verder is doorgereden.

 

Het reserveren van dit paardje is mogelijk, vraagt u even naar de mogelijkheden?