Uniek Schimmel-bonte, brave grote E dame

Mikes Big Blue

 

Let op: de foto’s en video laten haar anders zien: nu ze door haar wintervacht komt wordt ze veel mooier met hele donkere bonte plekken ....

 

Mikes Big Blue is een prachtige, zeldzame Schimmel-bonte merrie. Ze is een schat, zachtaardig van karakter en vind het hartstikke leuk om met ons te werken. Blue is in bezit van een paspoort met chip en is geënt. Ze is 10 jaar en meet ca. 1.56 m. daarmee valt ze in de grootste categorie E-pony. Wij vinden haar dan ook een hartstikke leuk familie paardje.

 

Blue is hier erg meewerkend, zowel op stal, in de omgang, op straat en in de trailer. Wij werken aan haar dressuurmatige opleiding, ze kan bij ons gereden worden door minder ervaren ruiters, maar bied ook de gevorderde ruiter voldoende uitdaging. Deze knapperd is erg veelzijdig is een echte eyecatcher met haar mooie gangen en unieke uiterlijk.

 

Inclusief recent keuringsrapport inclusief bloedafname waarbij ze is goedgekeurd voor de sport, gekeurd door een erkende paardendierenarts, waardoor het paard direct door uw verzekeraar wordt opgenomen.  Is pas naar de tandarts geweest. In bezit van een recent tandartsrapport.

 

Het reserveren van dit paardje is mogelijk, vraagt u even naar de mogelijkheden?