Barokke, stoere, superleuke, menselijke Pinto rijpaardruin

*** Gereserveerd ***

 

Paul's Boy

 

Paul's Boy is een fantastisch en erg apart paard! Hij is lekker stoer met zijn ronde bouw en toch is hij mooi rijtypisch gebouwd. Hij heeft 3 fantastische gangen en is enorm mooi platenbont getekend. Hij heeft een mooi hoofd met een menselijk oog waarmee hij nieuwsgierig alles in de gaten houdt. Het liefst heeft hij aandacht, hij is erg mensgericht.

 

Boy is hier in de omgang en op stal echt een schatje en in de wei staat hij heel sociaal met andere paardjes. Hij is bij ons naar de tandarts geweest, is inclusief recent tandartsrapport en hij heeft zich heel heldhaftig gedragen. Zijn wolfstanden en scherpe punten op 4 arcades zijn verwijderd. Hierna konden we hem probleemloos bitloos rijden, zie filmpje, en inmiddels met het bit loopt hij fijn nageeflijk.

 

Boy is ca. 1.65m hoog en een gewichtsdrager. Hij is in bezit van een paspoort met chip. Hij is 5 jaar oud en kerngezond en vrij van gebreken, al hoor je zijn huig wel tijdens het voorwaarts bewegen. Hier heeft hij totaal geen last van. Boy is hier een uitdaging voor gevorderden omdat hij fijn ruim kan lopen maar de beginners gaf hij al een goed gevoel. Het is geen bang of rillerig paard. Hij is bij ons goed verkeers,- en trailer/vrachtwagenmak.

 

Inclusief recent keuringsrapport inclusief bloedafname waarbij hij is goedgekeurd voor de sport, gekeurd door een erkende paardendierenarts, waardoor het paard direct door uw verzekeraar wordt opgenomen.

 

Een ontzettend leuk en apart rijpaard!

 

Het reserveren van dit paardje is mogelijk, vraagt u even naar de mogelijkheden?