Prachtige, barokke 5,5 jarige kampioen Highlander merrie

*** Verkocht ***

 

Rosa Maria Na Dailach

 

Deze barokke, bloedmooie dame heet volledig Rosa Maria Na Dailach. Ze komt uit de bekende Na Dailach Highland familie, op 2 jarige leeftijd is ze zelfs kampioen geweest! Ook heeft ze al eens een prachtig valk kleurig veulen gehad. Deze knapperd is in bezit van een Higland Pony Society Scotland paspoort en chip en is geënt.

 

Zo'n mooie Highlander merrie met papieren is vrij zeldzaam, Rosa Maria heeft een top afstamming van Glenmazeran Na Dailach x Charlie of Muck x Whitefield Zircon. Haar vader is Kampioen geweest! Zie de afbeeldingen voor een foto van hem. Ze is geboren 30 mei 2012 en valt in de grootste maat Highland Pony's! Ze meet namelijk ca. 1.48m en heeft daarmee een mooie maat als familiepaardje. Door haar barokke bouw staat ook een langere ruiter netjes op haar.

 

Deze dame heeft 3 leuke, correcte gangen en heeft bijzonder lange, golvende witte manen en staart. Je kunt er uren mee tutten en ze vind dat hartstikke gezellig. Rosa Maria is hier ontzettend nuchter en niet gauw onder de indruk. Ze is hier braaf en meewerkend zowel in de omgang, op straat als in de trailer. Rosa Maria heeft een stabiele, comfortabele zit en is niet te voorwaarts met het rijden. We werken o.a. aan het vooruitdenken, wat ze meewerkend oppakt. Is onlangs naar de tandarts geweest, inclusief recent tandartsrapport.

 

Mag deze knapperd met jou mee?

 

Het reserveren van dit paardje is mogelijk, vraagt u even naar de mogelijkheden?