Spectaculair mooie en lieve Friese ruin

*** Verkocht ***

 

Sylver Star

 

Sylver Star heeft een ontzettend mooi, uitgesneden hoofdje met een eerlijk, groot oog. Hij is dan ook superbraaf en heel erg meewerkend, op stal ook en hij staat zelfs met contactluik naast een merrie, zonder dat hij haar lastig valt.

 

Sylver Star is geboren 17 juli 2013 en in bezit van een heel goed Fries papier van Worbe x Tsjerk x Teake x Hearke. Zijn DNA profiel is vastgelegd, zijn afstammig is gecontrollerd. Hij heeft een paspoort met chip en is correct geënt. Deze knapperd is totaal vrij van gebreken en/of eczeem. Hij heeft enorm mooie, volle krullende manen en staart.

 

Sylver Star kan zeer goed, ruim en gedragen bewegen met veel cadans. Hij meet ca. 1.54 m, maar omdat hij nog jong is groeit hij nog, dit kan tot zijn zevende jaar. Dit is een zeldzaam mooie Friese ruin, die op dit moment schaars zijn. Kenners zeggen dat dit paard zeer goed kan bewegen en  daarmee is hij een belofte voor de sport. Hij doet het hier superbraaf en met veel plezier onder de ruiter!

 

Inclusief recent keuringsrapport inclusief bloedafname waarbij hij is goedgekeurd voor de sport, gekeurd door een erkende paardendierenarts, waardoor het paard direct door uw verzekeraar wordt opgenomen. Is onlangs naar de tandarts geweest, inclusief recent tandartsrapport.

 

De prijs vordert naarmate hij verder is doorgereden.

 

Het reserveren van dit paardje is mogelijk, vraagt u even naar de mogelijkheden?