Correcte, brave, prachtige KWPN rijpaardruin

*** Verkocht ***

 

Z Marten

 

Z Marten (roepnaam Zet) is de naam van deze zwartbruine kanjer. Het is werkelijk een prachtig paard met veel body en een ijzersterk gestel. Hij is 13,5 jaar oud en in de fleur van zijn leven. Hij is ca. 1.70 m hoog en heeft al wedstrijdervaring dressuur op een hoger niveau.

 

Z heeft een goed KWPN papier van Mistral x Henzo x Nabuur x Ornament. Lekker degelijk, veelzijdig bloed dus. Hij is in het bezit van een paspoort met chip en is correct geënt. Z is kerngezond en vrij van gebreken.

 

Het is hier een schat zowel op stal als in de trailer. Met het rijden kan ie eens kijken maar is hij hier toch door een beginner te rijden door zijn nuchterheid en niet te grote looplust. Hij kan enorm goed en gedragen bewegen, met veel cadans en hij biedt de gevorderde meer dan voldoende uitdaging: hij heeft veel meer in zijn mars en is geschikt voor de sport. Kent de hogere dressuuroefeningen.

 

Zijn lieve vorige baasje die graag contact zou willen hebben met de nieuwe baas moest hem wegens omstandigheden afstaan. Ze schrijft o.a.
"Voor de nieuwe eigenaar van mijn lieve grote vriend Z Marten: Z (Zet, zoals wij hem noemen) is een grote lieve goedzak. Hij is erg rustig in de omgang. braaf met poetsen, stond bij mij altijd los in de gang meestal knabbelend op wat hooi. Onze dochter van 11 jaar kon er ook alles mee doen: poetsen, in de bak/wei zetten en eruit halen, hij liep braaf als een hondje met haar mee. Ook is hij braaf bij de smid, tandarts, osteopaat, met enten enz. Poetsen, knippen, wassen vindt hij ook allemaal prima...... wel gaatje voor gaatje aansingelen."

 

Inclusief recent keuringsrapport inclusief bloedafname waarbij hij is goedgekeurd voor de sport, gekeurd door een erkende paardendierenarts, waardoor het paard direct door uw verzekeraar wordt opgenomen. Is onlangs naar de tandarts geweest, inclusief recent tandartsrapport.

 

Hij heeft een hartje van goud. Dit paard is er zo eentje uit duizenden!

 

Het reserveren van dit paardje is mogelijk, vraagt u even naar de mogelijkheden?