Chique, lieve, betuigde en bereden, super spring C pony merrie

Angel

 

Angel is een toffe, superchique dame met een vrolijke uitstraling. Ze kan super bewegen en heeft 3 correcte, ruime gangen. Daarbij kan ze ook nog eens gemakkelijk netjes nageeflijk lopen. Ze is volledig vrij van (stal)gebreken. Poetsen vindt deze knuffelkont helemaal fijn en dan werkt ze ook super mee.

 

Angel denkt zelf met ons mee en gaat al netjes 'om' als we naar de andere kant lopen. Ze is in bezit van een paspoort met chip, is geënt en ontwormd. Angel is 14 jaar oud en meet ca. 1.28m, een kleine volwassene staat ook netjes op haar.

 

Rijden vindt ze hier leuk en stapt lekker door, ze geeft haar ruitertjes een fijn gevoel en werkt goed mee. Bij haar vorige eigenaar is ze ook betuigd geweest. Angel is hartstikke nuchter, we rijden graag met haar op straat en ook in de trailer ging ze gemakkelijk. Is onlangs naar de tandarts geweest, inclusief recent tandartsrapport.

 

Angel is een superschatje waar je veel van kunt leren! Deze toppony loodst het meest beginnende ruitertje hier foutloos door een spring parcours! 

 

Het reserveren van dit paardje is mogelijk, vraagt u even naar de mogelijkheden?