Super makke, prachtige, lieve rijpaardruin

*** Verkocht ***

 

Cosmo

 

Cosmo is werkelijk een prachtig paard en dat zowel van buiten als van binnen. Hij is heel mooi gebouwd, heeft een prachtige kleur en een aansprekend hoofdje. Van binnen is hij mooi omdat hij een hartje van goud heeft. Hij is hier te rijden door de meest beginnende ruiters, maar omdat hij fijn gereden is en in bezit is van 3 goede gangen biedt hij de gevorderde voldoende uitdaging.

 

Cosmo is ervaren en totaal vrij van gebreken. Hij is in bezit van een paspoort met chip en een NRPS stamboom van Calidos NRA x Climax. Hij is ca. 1.70m hoog, geboren 29 juli 2001 en is correct geënt.

 

Zijn vorig baasje schrijft:
"Cosmo is een echte snoepkont. Hij vindt het geweldig om te spelen in de wei, maar hij vindt het nog leuker als je hem weer komt halen en dan loopt hij vrolijk naar je toe. Dressuur doet hij met veel plezier en hij is ook beleerd voor de kar. Als je zijn vertrouwen hebt zal hij alles voor je doen. Andere paarden en kinderen vindt hij super. Hij is net 16 jaar geworden, maar dat zie je er niet aan, hij voelt zich nog een heel jong paard. Ik zou graag nog eens iets van hem horen!"

 

Inclusief recent keuringsrapport inclusief bloedafname waarbij hij is goedgekeurd voor de sport, gekeurd door een erkende paardendierenarts, waardoor het paard direct door uw verzekeraar wordt opgenomen. Is onlangs naar de tandarts geweest, inclusief recent tandartsrapport.

 

Het reserveren van dit paardje is mogelijk, vraagt u even naar de mogelijkheden?