Bloedmooie SUPER brave, 7 jarige Haflingerdame

*** Verkocht ***

 

Sonny

 

Sonny is een pláátje om te zien (in het echt mooier dan op de foto's) en zoals haar naam zegt, het zonnetje van stal. Ze staat de hele dag met haar oortjes naar voren te wachten op een lekkere kroel. Van een goede poetsbeurt kan ze ook genieten, blijft dan geduldig staan en geeft ook keurig haar voetjes.

 

Deze knappe Haflinger merrie is een schat, zowel in de omgang, bij het rijden, in de trailer en op straat is ze hier super braaf en meewerkend. Ze is 7 jaar en haar schofthoogte van ca. 1.42m maakt haar tot een ideaal familiepaardje, ze is namelijk niet te groot voor een kind en toch stevig genoeg voor een volwassene. Sonny kan bij ons ook gereden worden door onervaren ruiters en straalt dan veel vertrouwen uit. Het is geen sloom paardje, ze houdt er van soms eens een sprintje te trekken ....

 

Inclusief recent keuringsrapport inclusief bloedafname waarbij ze is goedgekeurd voor de sport, gekeurd door een erkende paardendierenarts, waardoor het paard direct door uw verzekeraar wordt opgenomen. Is onlangs naar de tandarts geweest, inclusief recent tandartsrapport.

 

Het reserveren van dit paardje is mogelijk, vraagt u even naar de mogelijkheden?