Belangrijke algemene informatie


Het aanschaffen van een paard of pony is een kostbare aangelegenheid en niet automatisch voor iedereen weggelegd. Daarom proberen wij altijd paarden en pony's tegen een zo laag mogelijke prijs in te kopen om ze daarna weer voordelig te kunnen aanbieden aan de nieuwe eigenaar.

 

Houdt er wel goed rekening mee dat het houden van een eigen paard altijd vrij grote, maandelijks terugkomende kosten met zich meebrengt. Ook moet je voldoende tijd, plaats (eventueel elders) en geduld beschikbaar hebben. Realiseer je dat voor je tot de aanschaf overgaat. Als je een paardje aanschaft bij ons kan het eventueel geruild worden, terugkopen doen wij het echter niet.

 

Heb je alles op een rij gezet en kun je accoord gaan met alle concequenties? Ga er dan voor want eigen paard is natuurlijk goud waard! Iedere maand plaatsen wij een paardje "In de aanbieding". Dit dier wordt verkocht onder de normale verkoopprijs.

 

 

Helen is nu ons spotprijspaardje

*** Gereserveerd ***

Geldig van 9 april t/m 9 mei 2018

 

Helen

 

Dit is Helen, zo'n mooie Cob dame zien we niet vaak! Ze is werkelijk prachtig compact van bouw en heeft een lange, volle bos manen en staart waar veel paarden jaloers op zijn ;) Deze knappe meid heeft 3 leuke, correcte gangen en is volledig vrij van gebreken. Ze is hier hartstikke sociaal naar de andere paarden en kan zelfs met Cupido in een stal staan zonder ruzie te maken!Ook in de kudde is ze heel sociaal en wij kunnen haar zo pakken.

 

Helen is geboren 3 mei 2013 en meet ca. 1.42 m. maar toont groter. Een volwassene staat prima op haar. Ze is in bezit van een paspoort en chip en is geënt. Deze dame is hier meewerkend, zowel op stal, in de omgang, op straat en op de trailer. Wij trainen haar dressuurmatig en recreatief onder de ruiter. In het begin test ze hier soms uit maar na een paar rondjes werkt ze mee. Ze ging langs de weg mee naar het bos bij ons en overal waarvoor ze gevraagd werd als eerste door, ook in het water. Springvermogen heeft ze ook. Is pas naar de tandarts geweest. In bezit van een recent tandartsrapport.


Het reserveren van dit paardje is mogelijk, vraagt u even naar de mogelijkheden?