Belangrijke algemene informatie


Het aanschaffen van een paard of pony is een kostbare aangelegenheid en niet automatisch voor iedereen weggelegd. Daarom proberen wij altijd paarden en pony's tegen een zo laag mogelijke prijs in te kopen om ze daarna weer voordelig te kunnen aanbieden aan de nieuwe eigenaar.

 

Houdt er wel goed rekening mee dat het houden van een eigen paard altijd vrij grote, maandelijks terugkomende kosten met zich meebrengt. Ook moet je voldoende tijd, plaats (eventueel elders) en geduld beschikbaar hebben. Realiseer je dat voor je tot de aanschaf overgaat. Als je een paardje aanschaft bij ons kan het eventueel geruild worden, terugkopen doen wij het echter niet.

 

Heb je alles op een rij gezet en kun je accoord gaan met alle concequenties? Ga er dan voor want eigen paard is natuurlijk goud waard! Iedere maand plaatsen wij een paardje "In de aanbieding". Dit dier wordt verkocht onder de normale verkoopprijs.

 

Suniva en Djilano zijn nu onze spotprijspaardjes

Van: € 2.850,- / Voor: € 2.350,-

Geldig van 23 september t/m 23 oktober 2017

 

Suniva en Djilano

 

Suniva is een bloedmooie verschijning, haar vacht is gitzwart en glanzend en ze heeft een volle bos manen en staart. Met haar vriendelijke ogen komt ze ons altijd even om een kroel vragen. Suniva is in bezit van een paspoort met chip, geënt en ontwormd. Ze meet ca. 1.36 m., maar met haar barokke bouw zou een volwassene ook zeker niet misstaan. Ze heeft een ideaal maatje als familiepaard. Ze heeft 3 correcte, ruime gangen. Ze is bij ons braaf en nuchter, zowel in de omgang, op de trailer als op straat. Suniva is 5 jaar oud. Is onlangs naar de tandarts geweest, inclusief recent tandartsrapport.

 

20-7-2017:
Het naamgenootje van ons lieve vakantie kind is vanmorgen vroeg in de wei geboren. Moeder Suniva en zoon maken het uitstekend. Moeder is erg lief en laat ons ook goed toe. Hij heeft veel bekijks, ook van de andere paarden hier, ze zijn er allemaal opgewonden door ... Djilano het veulenhengstje van nog geen dag oud is al mak in de hand, behalve als ie mee moet lopen en je hem bij zijn bips pakt, hij kan al heel goed bokken en omhoog komen van voren..

 

Update 19-08-2017:
Inmiddels is Djilano al een heel stuk gegroeid. Hij gaat veeeeel groter als zijn moeder worden en is geen Tinker maar een mix met een warmbloed....

 

Update 8-9-2017:
Het rijden pakt knappe Suniva na haar bevallingsverlof weer super op! Ze vindt het leuk en is hier heel braaf en meewerkend, ook Djilano leert er veel van en vindt het allemaal reuze interessant en gezellig :)

 

Djilano is het best opgevoede veulen uit de omtrek. Hij loopt netjes mee aan een touw en geeft alle 4 zijn voeten goed. Hij eet al een tijd zelfstandig .....

 

Suniva wordt met veulen verkocht: 2 voor 1 prijs!

 

Het reserveren van dit paardje is mogelijk, vraagt u even naar de mogelijkheden?