Belangrijke algemene informatie


Het aanschaffen van een paard of pony is een kostbare aangelegenheid en niet automatisch voor iedereen weggelegd. Daarom proberen wij altijd paarden en pony's tegen een zo laag mogelijke prijs in te kopen om ze daarna weer voordelig te kunnen aanbieden aan de nieuwe eigenaar.

 

Houdt er wel goed rekening mee dat het houden van een eigen paard altijd vrij grote, maandelijks terugkomende kosten met zich meebrengt. Ook moet je voldoende tijd, plaats (eventueel elders) en geduld beschikbaar hebben. Realiseer je dat voor je tot de aanschaf overgaat. Als je een paardje aanschaft bij ons kan het eventueel geruild worden, terugkopen doen wij het echter niet.

 

Heb je alles op een rij gezet en kun je accoord gaan met alle concequenties? Ga er dan voor want eigen paard is natuurlijk goud waard! Iedere maand plaatsen wij een paardje "In de aanbieding". Dit dier wordt verkocht onder de normale verkoopprijs.

 

 

Susan is nu ons spotprijspaardje

*** Gereserveerd ***

Geldig van 28 november t/m 28 december 2017

 

Susan II

 

Susan II is de naam van deze prachtige Irish cob Lady. Ze heeft een erg mooi uiterlijk met haar mooi verdeelde, platenbonte vlekken en haar lieve, knappe aansprekende snoetje.

 

Ze is hier lief in de omgang en graag lerende onder de ruiter, goed verkeers,- en trailermak. Ze moet wel weer doorgereden worden en ook in de omgang heeft ze meer aandacht nodig en ons ontbreekt het aan de tijd, omdat we de aandacht moeten verdelen tussen momenteel een enorm aantal paarden waaronder vele groene. Hierdoor is ze extra laag geprijsd. Ze is ongeveer 1.47m hoog en mooi, barok gebouwd, waarmee ze een ideaal familiepaardje is qua hoogte. In bezit van een paspoort en chip, is geënt. Is onlangs naar de tandarts geweest, inclusief recent tandartsrapport. Ze is totaal vrij van gebreken en in bezit van 3 ruime gangen. Ze is in de groep ontzettend sociaal.

 

In begin juni 2017 is Susan bevallen van een prachtige zoon, Harley. Harley kan al alleen zonder mama verder en heeft inmiddels een nieuw baasje. Susan wil ook graag met een lieve nieuwe baas een leuk leven gaan leiden....

 

Ze is klaar om weer lekker aan het werk te gaan met jou!

Voor de prijs hoef je het niet te laten....


Het reserveren van dit paardje is mogelijk, vraagt u even naar de mogelijkheden?